Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 5 Şubat 2016 10:17
 ~ Son Güncelleme: 5 Şubat 2016 11:13
6 dk Okuma

NECAT KESKİN MARDİN'DEN YAZDI

Başbakan'ın Mardin'de Açıklayacağı Master Plan: Kısır Döngü

Bundan sonra Kürt sorununun nasıl tartışılacağı ve farklı görüş ve önerilere açık olup olmayacağı, Başbakan'ın Mardin Artuklu Üniversitesi kürsüsünden vereceği mesajlarla ilintili olacak.
Başbakan'ın Mardin'de Açıklayacağı Master Plan: Kısır Döngü
Mardin Artuklu Üniversitesi Yaşayan Diller Enstitüsü Kürt Dili ve Kültürü Anabilim Dalı'nda Doç. Dr. olarak görev yapıyor. Almanya Universität Hildesheim Center for World Music'de misafir araştırmacı. Ankara...
Mardin Artuklu Üniversitesi Yaşayan Diller Enstitüsü Kürt Dili ve Kültürü Anabilim Dalı'nda Doç. Dr. olarak görev yapıyor. Almanya Universität Hildesheim Center for World Music'de misafir araştırmacı. Ankara Üniversitesi DTCF Etnoloji mezunu. Hacettepe Üniversitesi Antropoloji bölümü Yüksek lisans ve Doktora yaptı. Bir süre Basnews için çalıştı. bianet'in yanı sıra radikal.blog, retorik.net, necatkeskin.blogspot.com, ekurd.net'te, Gazete Duvar'da da yazıları yayınlanıyor. "Müzik, Anlatı, Kimlik: Mardin ve Çevresinde Bir Anlatım Biçimi olarak Mıtrıplık", 'Folklor û Edebiyata Gelêrî", "Zêrka Zêra: Cureyên Edebiyata Gelêrî Ji Derdora Mêrdînê", "Roja Nû û Edebiyata Gelêrî I-II" kitapları yayımlandı.   
Devamını Göster
ilgili haberler
Sayfa Başına Git