Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 26 Aralık 2015 20:09
 ~ Son Güncelleme: 26 Aralık 2015 20:37
2 dk Okuma

Bodrum'dan Diyarbakır'a Barış Yürüyüşü

Barışa Yürüyorum İnisiyatifi'nin güzergâhı: Bodrum, Muğla, Ankara, Adana, Antep, Urfa, Diyarbakır... Barış yürüyüşçüleri yılbaşı gecesini Diyarbakır'da geçirecek.
Bodrum'dan Diyarbakır'a Barış Yürüyüşü
Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi radyo televizyon sinema bölümü mezunudur. BRT, Kanal 6, SKY Türk, ATV gibi televizyonların haber merkezlerinde başbakanlık muhabirliği, parlamento muhabirliği, haber müdürlüğü...

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi radyo televizyon sinema bölümü mezunudur. BRT, Kanal 6, SKY Türk, ATV gibi televizyonların haber merkezlerinde başbakanlık muhabirliği, parlamento muhabirliği, haber müdürlüğü gibi birçok görevde bulunmuştur. Akşam Gazetesi'nde haftalık röportajlara, köşe yazılarına ve özel haberlere imza atmıştır. TMSF'nin el koyduğu AKŞAM'dan çok sayıda meslektaşıyla birlikte işten çıkarılmıştır. Bir süre Milliyet'in pazar ekinde de köşe yazarlığı yapmıştır. Gazetecilerin yaptığı özel haberleri yarışmalara bizzat kendilerinin göndermelerini ayıp kabul ettiği için hiçbir ödüle başvurmamıştır.

Devamını Göster
dosyalar
ilgili haberler
Sayfa Başına Git