Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 11 Mart 2015 00:00
 ~ Son Güncelleme: 11 Mart 2015 00:01
7 dk Okuma

M. ASIM KARAÖMERLİOĞLU'DAN

CHP ve ''Zamanın Ruhu''

CHP kendisine sürekli “mecburiyetten” oy atan milyonların partisi olmaktan çık(a)madığı ve zamanın ruhunun peşinden gidemediği sürece muhtemelen sandıkta başarısız sonuçlar almaya devam edecek.
CHP ve ''Zamanın Ruhu''
Boğaziçi Üniversitesi öğretim üyesi (Prof. Dr.) , Atatürk Enstitüsü müdürü. Türkiye’de evrimsel düşüncenin gelişimi, demografik dönüşüm, toplumsal kuşaklar, modern Türkiye siyaseti ve blokzincir teknolojisinin sosyal...

Boğaziçi Üniversitesi öğretim üyesi (Prof. Dr.) , Atatürk Enstitüsü müdürü. Türkiye’de evrimsel düşüncenin gelişimi, demografik dönüşüm, toplumsal kuşaklar, modern Türkiye siyaseti ve blokzincir teknolojisinin sosyal ve ekonomik etkileri gibi konularda çalışıyor.  Orada Bir Köy Var Uzakta  (İletişim) kitabının yanısıra Journal of Peasant Studies, Middle Eastern Studies, New Perspectives on Turkey, British Journal of Middle Eastern Studies gibi çok sayıda ulusal ve uluslararası dergide yazıları yayımlandı. İzmir Bornova Anadolu Lisesi'nden sonra Boğaziçi Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği'ni bitirdi. Yüksek lisans çalışmasını Boğaziçi Üniversitesi Tarih Bölümü'nde, doktorasını Ohio State Üniversitesi Tarih Bölümü'nde yaptı. 

Devamını Göster
ilgili haberler
Sayfa Başına Git