Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 18 Eylül 2013 17:41
 ~ Son Güncelleme: 11 Ekim 2015 19:31
4 dk Okuma

BARIŞ GAZETECİLİĞİ KÜTÜPHANESİ/ İNCİLAY CANGÖZ

Manşetler Savaşı Neden Alkışlıyor?

17 Eylül'de tıpkı diğer pek çok kriz veya savaş öncesinde olduğu gibiydi manşetler: “Vurduk”, “Sınır İhlaline Jet Yanıt”, “Esad al Sana Misilleme”, “Uyardık Dinlemedi”, “Misilleme” ve “Sınırı İhlal Etti Düşürdük”.
Manşetler Savaşı Neden Alkışlıyor?
Eskişehir Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi (Doç. Dr.), Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü. Haber sosyolojisi, iletişim kuramları, medya araştırmalarında etnografi, medyada...

Eskişehir Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi (Doç. Dr.), Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü. Haber sosyolojisi, iletişim kuramları, medya araştırmalarında etnografi, medyada çocuk hakları dersleri veriyor.  Barış gazeteciliği, yurttaş haberciliği, toplumsal cinsiyet ve medya alanlarında çalışıyor. Son çalışması Kent Yoksullarının Günlük Yaşamında Medya (Hakan Ergül ve Emre Gözalp ile birlikte)  İletişim'den çıktı. En başından beri  BİA/bianet "gazeteci eğitimleri"nde ve projelerinde yer alıyor, bianet habercilik kitapları yazarlarından. 

 

Devamını Göster
ilgili haberler
Sayfa Başına Git