Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 3 Ekim 2017 08:00
 ~ Son Güncelleme: 3 Ekim 2017 08:39
7 dk Okuma

MÜREN BEYKAN'DAN

Gençler En Çok Arkadaşlarıyla Dayanışmayı Önemsiyor

Çocuklarda travma yaratması kaçınılmaz bu küresel, toplumsal ve bireysel kâbuslar “dayanışma” öykülerinde de önemli oranda yer bulmuş. Onlarca öyküden, “Yaşam çok adaletsiz!” haykırışı yansıyordu.
Gençler En Çok Arkadaşlarıyla Dayanışmayı Önemsiyor
İTÜ Mimarlık Fakültesi mezun oldu. İTÜ Mimarlık Tarihi ve Restorasyon Kürsüsü’nde yüksek lisans programını, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Klasik Arkeoloji Anabilim Dalı’nda doktora programını tamamladı....

İTÜ Mimarlık Fakültesi mezun oldu. İTÜ Mimarlık Tarihi ve Restorasyon Kürsüsü’nde yüksek lisans programını, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Klasik Arkeoloji Anabilim Dalı’nda doktora programını tamamladı. Doktora tezi, 2013'te İstanbul Alman Arkeoloji Enstitüsü’nün bilimsel yayınları kapsamında kitaplaştırıldı. Beykan 3 ciltlik özgün bir yayın olan Eczacıbaşı Sanat Ansiklopedisi’nin yanı sıra, HABİTAT II kültür sergilerinin katalogları Tarihten Günümüze Anadolu’da Konut ve Yerleşme, Dünya Kenti İstanbul gibi büyük yayınlarda yayın yönetmeni olarak görev aldı. Günışığı Kitaplığı’nın yanı sıra kurumun alt markası ON8′in yayın yönetmenliğini ve ortaokul seviyesindeki öğrencilerin katılımına açık Zeynep Cemali Öykü Yarışması’nın da başkanlığını sürdürüyor.

Devamını Göster
ilgili haberler
Sayfa Başına Git