Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 11 Ekim 2018 11:40
 ~ Son Güncelleme: 3 Ekim 2022 00:14
3 dk Okuma

ATÖLYE BİA - HABER FOTOĞRAFÇILIĞI/ HABERLER

Özgürlüğe Bağlanan İp: Edirnekapı Kuş Pazarı

İstanbul'da kuş ticaretinin yapıldığı ünlü Edirnekapı Kuş Pazarı hafta sonları kuruluyor. Surların önüne yerleşen seksene yakın kuş tezgâhı iki bin kişiden fazla ziyaretçi çekiyor.
Özgürlüğe Bağlanan İp: Edirnekapı Kuş Pazarı

7-9 Eylül Haber Fotoğrafçılığı ve Fotoröportaj Atölyesi ve 8-16 Kasım "Gazeteciler İçin Haber Atölyesi" katılımcısı. Mersin Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü 2018 mezunu. 

7-9 Eylül Haber Fotoğrafçılığı ve Fotoröportaj Atölyesi katılımcısı. İstanbul Aydın Üniversitesi Yerel Yönetimler mezunu. Atatürk Üniversitesi’nde Fotoğrafçılık ve Kameramanlık okuyor. Fotoğrafçılıkla ilgileniyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde...

7-9 Eylül Haber Fotoğrafçılığı ve Fotoröportaj Atölyesi katılımcısı. İstanbul Aydın Üniversitesi Yerel Yönetimler mezunu. Atatürk Üniversitesi’nde Fotoğrafçılık ve Kameramanlık okuyor. Fotoğrafçılıkla ilgileniyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü yapıyor.

Devamını Göster
7-9 Eylül Haber Fotoğrafçılığı ve Fotoröportaj Atölyesi katılımcısı. Banka ve Sigortacılık okudu. EFOD (Edirne Fotoğraf Sanatı Derneği) üyesi. Freelance fotoğrafçılık yapmakta. Yurtiçi ve yurtdışı fotoğraf...

7-9 Eylül Haber Fotoğrafçılığı ve Fotoröportaj Atölyesi katılımcısı. Banka ve Sigortacılık okudu. EFOD (Edirne Fotoğraf Sanatı Derneği) üyesi. Freelance fotoğrafçılık yapmakta. Yurtiçi ve yurtdışı fotoğraf yarışmalarında ödüller aldı. Çeşitli atölye ve projelerde yer alıyor.

Devamını Göster

7-9 Eylül Haber Fotoğrafçılığı ve Fotoröportaj Atölyesi katılımcısı. Uşak Üniversitesi Yeni Medya Bölümü 3. Sınıf öğrencisi. Fotoğrafa meraklı, blog yazarı.

ilgili haberler
Sayfa Başına Git