Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 21 Mart 2018 00:00
 ~ Son Güncelleme: 8 Ağustos 2018 11:46
4 dk Okuma

52 ERKEK 52 HAFTA / 11 KORKUT AKIN

Oğlum Tanımalı Babasını

Sevgilimin fotoğraflarını yırtıp atan kız arkadaşıma vurmuştum çokça. Ayıp tabii. Özür diliyorum, aradan geçen bunca sene sonra. O anımsıyor mudur? Unutulur mu, unutmamıştır da, unutmuş gibi yapıyordur muhakkak.
Oğlum Tanımalı Babasını
Kısa filmci, televizyoncu. 1983'ten bu yana postayla gitmeyen hep elden dağıtılan yılbaşı kartları yapıyor. Eskişehir, Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Sinema TV Bölümü mezunu, İstanbul...

Kısa filmci, televizyoncu. 1983'ten bu yana postayla gitmeyen hep elden dağıtılan yılbaşı kartları yapıyor. Eskişehir, Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Sinema TV Bölümü mezunu, İstanbul Üniversitesi’nde gazetecilik yüksek lisansı yaptı, İşletme İktisadi Enstitüsü’nde de ihtisas eğitimi yaptı. Yeşilçam’da reji asistanlığı ve senaryo yazarlığı ile başladı, televizyonlarda kültür sanat programları çekti. Müjdat Gezen Sanat Merkezi ve İstanbul Aydın Üniversitesi’nde sinema dersleri verdi. "Voli" adlı filmiyle İFSAK 5. Ulusal Kısa Film Yarışması Büyük Ödülü kazandı. REPAŞ 10. yıl Etkinlikleri Kısa Film Ödülü'nü (1986) "Gelincik", İzmir Karşıyaka Belediyesi “İnsan Hakları” Kısa Film Yarışması Mansiyonu (1990) "Hişt Hişt!", M. Arıburnu Birincilik Ödülü'nü (1991) "Hayat Ne Tatlı", Çağdaş Gazeteciler Derneği Yılın TV Programı Ödülü'nü (1993) "İstanbul Sayfaları" filmleriyle aldı. 

 

Devamını Göster
Sayfa Başına Git