Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 6 Ağustos 2001 00:00
 ~ Son Güncelleme: 18 Şubat 2014 18:30
1 dk Okuma

Pekçok Fikir İnsanı İbretle İzliyor

Türkiye Bilimler Akademisi Üyesi Ayşe Erzan, Hem Mehmedin Kitabına hem de Bianet projenize yapılan saldırıyı ibretle izliyorum. Uluslararası düzeyde araştırma ve yayın yapan pek çok fikir insanının da yanınızda olduğunu bilmenizi isterim diyor.
Fizikçi, akademisyen (Prof. Dr.), İstanbul Teknik Üniversitesi Fizik Bölümü'nden emekli oldu.  Ortadoğu Teknik Üniversitesi, İsveç, İtalya, İsviçre, Portekiz, Almanya ve Hollanda’da istatistiksel fizik alanında araştırmacı ve...

Fizikçi, akademisyen (Prof. Dr.), İstanbul Teknik Üniversitesi Fizik Bölümü'nden emekli oldu.  Ortadoğu Teknik Üniversitesi, İsveç, İtalya, İsviçre, Portekiz, Almanya ve Hollanda’da istatistiksel fizik alanında araştırmacı ve öğretim üyesi olarak çalıştı. Irak Dünya Mahkemesi Vicdan Jürisi Eş sözcüsüydü. TÜBİTAK Bilim (1997), L’Oreal-UNESCO Avrupa Kıtası “Kadın ve Bilim”  (2003), Rammal (2010) ödüllerini aldı. Academia Europaea ve TWAS (Kalkınmakta olan ülkeler Bilim Akademisi) ve Filistin Bilim ve Teknoloji Akademisi onur üyesidir. European Physical Journal B ve Journal of Statistical Physics’in yayın kurulunda bulundu. Uluslararası Akademiler İnsan Hakları Ağı yönetim kurulu ve Avrupa Bilim Akademileri Birliği (ALLEA) Bilim ve Etik Daimi Komitesi üyeliği yaptı. 

Devamını Göster
Sayfa Başına Git