Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 14 Mayıs 2018 15:36
 ~ Son Güncelleme: 14 Mayıs 2018 16:48
3 dk Okuma

99 Bin 952 Adres Engellenmiş

“Bir yazıma getirilen erişim engeline dayanılarak aynı yazının yer aldığı dört web adresinin daha engellenmesini talep eden başvurucuya bir haber için ret kararı geldi. Bu haber bianet'te yayımlanmıştı.
99 Bin 952 Adres Engellenmiş
Nisan 2010’dan beri Hürriyet gazetesi okur temsilcisi. Gazeteciliğe Cumhuriyet'te başladı. 12 Eylül 1980 döneminde sıkıyönetim muhabirliği yaptı. Kısa bir süre Sabah gazetesinde çalıştıktan sonra Hürriyet...

Nisan 2010’dan beri Hürriyet gazetesi okur temsilcisi. Gazeteciliğe Cumhuriyet'te başladı. 12 Eylül 1980 döneminde sıkıyönetim muhabirliği yaptı. Kısa bir süre Sabah gazetesinde çalıştıktan sonra Hürriyet gazetesine geçti. Ankara büro şefliği, araştırmacı yazar, Ankara temsilci yardımcılığı görevlerinde bulundu. TV 8’de Doğan Tılıç ile birlikte medya eleştiri programı Çuvaldız’ı yaptı. Yazdığı kitaplar arasında Gizli Kulaklar Ülkesi, Maskeli Leydi, Üniforma Slogan Biber, Kuzum Bülent, Silüetini Sevdiğimin Türkiyesi, Anıtkabir Racon Zambak, Hanedanın Son Prensi, Yemin Gecesi ve Serkis Bu Toprakları Sevmişti yer alıyor. Uğur Mumcu Araştırmacı Gazetecilik Vakfı ve Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde gazetecilik dersleri verdi.

Devamını Göster
ilgili haberler
Sayfa Başına Git