Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 23 Eylül 2019 09:43
 ~ Son Güncelleme: 12 Mayıs 2020 11:35
4 dk Okuma

HAFTALIK / DEMET BİLGE ERKASAP

“Oradan Bir Beraat de Bana Yazalım…”

Kimyasal yağmur şüphesinden bir gün sonraki küresel iklim grevi, üç yıl adliyeleri aşındırdıktan sonra cep telefonu mesajlarıyla gelen beraat kararları ve bir soru: "7 çay kaşığı şeker ilave ederek çocuğuna kim süt içirir?"
“Oradan Bir Beraat de Bana Yazalım…”
İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu. Gazeteciliğe 1997 yılında Ulusal Basın Ajansı'nda (UBA) muhabir (adliye-toplumsal olaylar) olarak başladı. İntermedya Ekonomi dergisinde yargı muhabirliğine devam etti. 1999'da...

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu. Gazeteciliğe 1997 yılında Ulusal Basın Ajansı'nda (UBA) muhabir (adliye-toplumsal olaylar) olarak başladı. İntermedya Ekonomi dergisinde yargı muhabirliğine devam etti. 1999'da Radikal Gazetesi'ne geçti. Muhabirlik, istihbarat şefliği ve yazı işleri editörlüğü yaptı. Radikal'ın basılı hayatına son vermesinin ardından Vatan'da bir yıl politika editörü olarak çalıştıktan sonra Hürriyet Gazetesi'ne geçti. Hürriyet'te gündem-politika ve Ses Ver sayfasının editörlüğünü yaptı. Sınır Tanımayan Gazeteciler Örgütü'nün Avusturya ofisi 'Basın Özgürlüğü 2005' ödülü sahibi.

Devamını Göster
Sayfa Başına Git