Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 22 Nisan 2017 00:00
 ~ Son Güncelleme: 3 Mayıs 2017 17:04
6 dk Okuma

İŞSİZ GAZETECİLERDEN/ AFRO TÜRKLER-3

Ayrımcılıktan Kurtulmak İçin Beyazlarla Evleniyorlar

Dernek hafıza merkezi gibi çalışıyor. Afro Türkler "egzotik" bir topluluk olarak görünmekten yorgun; ayrımcılığa karşı güçlendirme çalışmaları yapılmasını, köleliğin ders kitaplarına girmesini istiyorlar.
Ayrımcılıktan Kurtulmak İçin Beyazlarla Evleniyorlar
Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi (İLEF) 2011 mezunlarından. 2012 yılında İtalya’da Avrupa Gönüllü Hizmeti’ne katıldı. 4 yıl İstanbul’da yayın yapan çeşitli gazete ve dergilerde çalıştı. 9...

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi (İLEF) 2011 mezunlarından. 2012 yılında İtalya’da Avrupa Gönüllü Hizmeti’ne katıldı. 4 yıl İstanbul’da yayın yapan çeşitli gazete ve dergilerde çalıştı. 9 aydır serbest gazetecilik yapıyor. Şu sıralar Gazete Duvar, Zero İstanbul ve Journo için özel haberler hazırlıyor. İngilizce biliyor.

Devamını Göster
Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi (İLEF) 2010 mezunlarından. Çeşitli gazeteler ve prodüksiyon şirketlerinde çalıştı. KHK ile kapatılan Azadi TV’de muhabirlik yaptı. Şu anda İstanbul’da freelance kameramanlık...

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi (İLEF) 2010 mezunlarından. Çeşitli gazeteler ve prodüksiyon şirketlerinde çalıştı. KHK ile kapatılan Azadi TV’de muhabirlik yaptı. Şu anda İstanbul’da freelance kameramanlık ve görüntü yönetmenliği yapıyor. Kürtçe ve Arapça biliyor.

Devamını Göster
ilgili haberler
Sayfa Başına Git