Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 20 Ocak 2015 00:11
 ~ Son Güncelleme: 20 Ocak 2015 08:33
4 dk Okuma

GÜVEN GÜRKAN ÖZTAN'DAN

Bu 19 Ocak Başkaydı

19 Ocaklar sadece Hrant Dink’in değil tüm ‘faili meçhullerin’ hesabının sorulduğu bir güne dönüştü. Ahmet Taner Kışlalı’dan Uğur Mumcu’ya, Sabahattin Ali’den Metin Göktepe’ye kim varsa elimizden çalınmış hepsi için bir haykırıştı artık 19 Ocak.
Bu 19 Ocak Başkaydı
İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde öğretim üyesi. 2009’da “Türkiye’de Çocukluğun Politik İnşası” çalışmasıyla doktorasını aldı. Siyaset Bilimine Giriş, Siyaset Bilimi, Ordu ve...

İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde öğretim üyesi. 2009’da “Türkiye’de Çocukluğun Politik İnşası” çalışmasıyla doktorasını aldı. Siyaset Bilimine Giriş, Siyaset Bilimi, Ordu ve Siyaset, Etnik Sorunlar ve Milliyetçilik dersleri veriyor. Türkiye’de resmi ideoloji, milliyetçi akımlar, milliyetçilik-toplumsal cinsiyet ilişkisi ve militarizm üzerine çalışıyor. İnci Ö. Kerestecioğlu’yla birlikte hazırladıkları "Türk Sağı: Mitler, Fetişler ve Düşman İmgeleri "adlı derlemesi İletişim Yayınları’ndan çıktı.

Devamını Göster
ilgili haberler
Sayfa Başına Git