Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 18 Aralık 2019 10:40
 ~ Son Güncelleme: 6 Ocak 2020 22:27
8 dk Okuma

İKLİM KRİZİ YAZILARI - 11 / MENEKŞE KIZILDERE

İklim Krizi ve İklim Müzakereleri: COP25 ‘in Kısa Özeti

Türkiye, müzakereler boyunca aradığını bulamadığı için ana oturumda söz alıp ‘geride bırakıldık ve sessizlik içinde olacağız’ dedi.
İklim Krizi ve İklim Müzakereleri: COP25 ‘in Kısa Özeti
Çevre Politikaları Projeleri Koordinatörü. Atatürk Üniversitesi ve National Chun Hsing Üniversitesinde Çevre Mühendisliği eğitimi aldı. Dört yıl boyunca sivil toplum içinde, doğal kaynakların korunması, çeşitli...

Çevre Politikaları Projeleri Koordinatörü. Atatürk Üniversitesi ve National Chun Hsing Üniversitesinde Çevre Mühendisliği eğitimi aldı. Dört yıl boyunca sivil toplum içinde, doğal kaynakların korunması, çeşitli çevresel kirlilik problemleri, biyoçeşitlilik krizi, ekolojik yıkım, iklim değişikliği, enerji politikaları, kent ve kırsaldaki çevre sorunları, uluslararası ve yerel çevre mevzuatı/hukuku/politikaları alanlarında çalışmalar yaptı. Bu çalışmalar içinde, çeşitli çevre problemleri ile ilgili teknik raporlar hazırlama, çevre mevzuatı değişikliği için görüş hazırlama, çevre sorunlarına ilişkin taleplerin değerlendirilip karşılanması, çevre politikası üretim süreçleri ve çevre hukuku gündemlerini takip etmek ve yorumlamak gibi görevler üslendi. Boğaziçi Üniversitesi Çevre Bilimleri Enstitüsünde devam etmekte olan tez konusu kırsal alanların karbon tutma kapasitesi ve iklim değişikliğine katkısı ile ilgilidir. Şu anda iklim değişikliği ve enerji politikaları üzerinde çalışmalarına devam etmektedir.

Devamını Göster
ilgili haberler
Sayfa Başına Git