Search Homepage
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Show menuHide menu
Date published: 15 August 2018 11:14
 ~ Modified On: 20 January 2019 12:11
10 min Read

52 MEN 52 WEEKS/ 32 OLKAN ÖZYURT

Fatherhood: Sharp as A Needle in Theory, Lacking in Practice

His diaper needed to be changed so we headed to the baby changing room. But what do you know, fathers are not allowed inside because it is also used as the lactation room. There you have the reflections of the role cut out for ordinary fatherhood.
Fatherhood: Sharp as A Needle in Theory, Lacking in Practice
Gazeteci ve sinema yazarı. Sabah gazetesi hafta sonu eklerinde editör. Sabah'ta kültür sanat servisinde 2008'de çalışmaya başladı. Gazeteciliğe 2000'de Radikal gazetesinin kültür sanat bölümünde adım...

Gazeteci ve sinema yazarı. Sabah gazetesi hafta sonu eklerinde editör. Sabah'ta kültür sanat servisinde 2008'de çalışmaya başladı. Gazeteciliğe 2000'de Radikal gazetesinin kültür sanat bölümünde adım attı.   Milliyet Sanat, Popüler Tarih, Sinema, Empire Türkiye, Aktüel, Arka Pencere gibi dergilerde sinema yazıları ile eleştirileri yayımlandı. Özellikle Türk sineması üzerine yoğunlaştı. SİYAD üyesi ve halen çalışıyor. 1977 Yozgat doğumlu. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Maliye ve Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümlerinde öğrenim gördü. Bir çocuğu var, 15 Ağustos 2018 itibariyla ikinci çocuğunu bekliyor.

show more
Back to Top