Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 13 Ekim 2018 14:33
 ~ Son Güncelleme: 13 Ekim 2018 16:49
5 dk Okuma

AYŞE GÜL YILGÖR YAZDI

Enflasyona Karşı Omuz Omuza

Kontrollü Merkez Bankası politikaları, döviz kurlarındaki oynaklık, ekonomik küçülme beklentisi, konkordato ilan eden şirket sayısının her gün artması... Hükümet de, özel sektör de biliyor sorunların çok yönlü olduğunu, çözümün de çok daha kapsamlı olması gerektiğini.
Enflasyona Karşı Omuz Omuza
Akademisyen, Mersin Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü öğretim üyesi (Prof.Dr.) iken Bu Suça Ortak Olmayacağız başlıklı Barış Bildirisini imzaladığı için ihraç edildi. Kültürhane’nin ve SOLİNOVA...

Akademisyen, Mersin Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü öğretim üyesi (Prof.Dr.) iken Bu Suça Ortak Olmayacağız başlıklı Barış Bildirisini imzaladığı için ihraç edildi. Kültürhane’nin ve SOLİNOVA Mezitli Kadın Kooperatifi’nin kurucu ortaklarından. Kültürhane’de 5 yıl fiili olarak çalıştı, SOLİNOVA Mezitli Kadın Kooperatifi’nin Yönetim Kurulu Başkanlığını 3 yıl sürdürdü. İşletme Finansmanı, Para ve Sermaye Piyasası İşlemleri, Şirket Birleşmeleri, Bankacılık İşlemleri ana uzmanlık alanları. Toplumsal Cinsiyet, Feminizm, Feminist İktisat, Dayanışma Ekonomileri ve Kooperatifçilik ise kendisini ait hissettiği çalışma alanları.

Devamını Göster
ilgili haberler
Sayfa Başına Git