Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 17 Ağustos 2017 00:00
 ~ Son Güncelleme: 17 Ağustos 2017 00:00
4 dk Okuma

RICHARD FALK YAZDI

Nükleerciliğin Sonu mu, Dünyanın Sonu mu?

Dünya halkları küresel kapitalizmin talancılık evresi içine hapsolmuş, tıkılıp kalmışken bu liderler demokratik ayrıcalıklarını muhalefeti, akılcılığı ve bilimi susturmak için kullanmaktalar.
Nükleerciliğin Sonu mu, Dünyanın Sonu mu?
Pennsylvania Üniversitesinde İktisat bölümünü bitirdikten sonra Yale ve Harvard üniversitelerinde hukuk eğitimini tamamladı. 1965'ten beri Princeton Üniversitesi'nde akademik kariyerine devam ediyor. The Nation, The Progressive,...

Pennsylvania Üniversitesinde İktisat bölümünü bitirdikten sonra Yale ve Harvard üniversitelerinde hukuk eğitimini tamamladı. 1965'ten beri Princeton Üniversitesi'nde akademik kariyerine devam ediyor. The Nation, The Progressive, World Politics, Third World Quarterly ve Current History dergilerinin yayın kurullarında görev yapıyor. Princeton Üniversitesi Uluslararası Araştırmalar Merkezi ve Uluslararası Nükleer Silah Karşıtı Hukukçular Birliği kurucularından. Birleşmiş Milletler Filistin İnceleme Komisyonu ve Bağımsız Uluslararası Kosova Komisyonu üyesi. 2008-2014 yıllarında BM Filistin İnsan Hakları Raportörü olarak görev yaptı. Halen Princeton Üniversitesinde Uluslararası Hukuk ve Uygulamaları Emeritus Profesörü olarak görevini sürdürüyor.

Devamını Göster
ilgili haberler
Sayfa Başına Git