Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 12 Haziran 2010 00:00
 ~ Son Güncelleme: 31 Ekim 2013 00:09
6 dk Okuma

HAKAN ACAR'DAN

Çocuk İşçiler: Politikasızlığın Mağdurları

Çocuk işçiliği sorunu eğitim, sosyal güvenlik, sağlık hizmetleri gibi temel sosyal refah hizmetlerden kopuk olarak ele alınamaz. Nihai hedef, çocukların iyi ve korunaklı ortamlarda çalışmaları değil, çocukluklarını yaşayabilecekleri ortamda yatişmeleridir.
Çocuk İşçiler: Politikasızlığın Mağdurları
Hacettepe Üniversitesi Sosyal Hizmetler Yüksekokulu'ndan 1996'ta mezun oldu. Sosyal hizmet alanında yüksek lisans ve doktora eğitimini aynı üniversitede  tamamladı.1997-2011 yılları arasında, araştırma görevlisi, öğretim görevlisi...
Hacettepe Üniversitesi Sosyal Hizmetler Yüksekokulu'ndan 1996'ta mezun oldu. Sosyal hizmet alanında yüksek lisans ve doktora eğitimini aynı üniversitede  tamamladı.1997-2011 yılları arasında, araştırma görevlisi, öğretim görevlisi ve doçent ünvanlarıyla Hacettepe Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü'nde çalıştı. 2011 yılında Kocaeli Üniversitesi Kocaeli Sağlık Yüksekokulu Sosyal Hizmet Bölümü'ne kurucu bölüm başkanı olarak atandı. 2014 yılında Profesör ünvanını aldı. 
 
Ekim 2017'ten itibaren İngiltere'de Liverpool Hope Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü'nde öğretim üyesi ve Yüksek Lisans Programı Sorumlusu olarak akademik yaşamına devam ediyor ve Avrupa Sosyal Hizmet Okulları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi olarak uluslararası alanda sosyal hizmet eğitimine katkı vermeye çalışıyor. 
Devamını Göster
ilgili haberler
Sayfa Başına Git