Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 14 Temmuz 2017 00:00
 ~ Son Güncelleme: 14 Temmuz 2017 00:17
4 dk Okuma

İHRAÇ EDİLEN İSTİHDAM UZMANI SİNAN OK YAZDI

Akademi İhraçları: Beyin Göçü Hızlandırma Politikası!

Bugün yaşanan süreç cebren bir beyin göçü teşviki şeklinde. Üniversiteliler arasında yaygın bir “gelecek kaygısı”, “işsiz kalma korkusu” olduğu birçok veriye yansıyor. YÖK'e göre, 2016'da yazılan tez sayısı bir yılda 1173 azalış gösterdi.
Akademi İhraçları: Beyin Göçü Hızlandırma Politikası!
İstihdam uzmanı, yazar. Gazi Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü mezunu. Ankara Üniversitesi Kadın Çalışmaları Anabilim Dalı’nda “Erkeklik Krizi ve İşsizlik” bitirme teziyle yüksek lisans yaptı. TODAİE...

İstihdam uzmanı, yazar. Gazi Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü mezunu. Ankara Üniversitesi Kadın Çalışmaları Anabilim Dalı’nda “Erkeklik Krizi ve İşsizlik” bitirme teziyle yüksek lisans yaptı. TODAİE kapsamında “Devşirme Milliyetçilik: Yurttaşlığı Değiştirilen Sporcular” master tezi ve Ankara Üniversitesi Siyaset Anabilim Dalı’nda “Ulus, Devlet ve Din İlişkileri” doktora tezine devam ediyor. İŞKUR Genel Müdürlüğü’nde İstihdam Uzmanı olarak 11 yıl görev yaptı. 6 Ocak 2017 tarihli, 679 Sayılı OHAL KHK’si kapsamında "iş bulma kurumu tarafından işsiz bırakıldı.” KESK’e Bağlı Büro Emekçileri Sendikası (BES) işyeri temsilcisiydi.

 

Devamını Göster
ilgili haberler
Sayfa Başına Git