Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 9 Kasım 2019 00:00
 ~ Son Güncelleme: 9 Kasım 2019 00:01
2 dk Okuma

YERYÜZÜNDEN İNSAN HİKAYELERİ-20-

Hasan

Her şeye rağmen şükürler olsun, iyiyiz, mutluyuz. Hayat böyle... Zorluklarla dolu. Ama ben babamın bana yaptığını çocuklarıma yapmayacağım.
Hasan
Fotoğrafçı, belgesel yönetmeni. Uludağ Üniversitesi'nde Uluslararası İlişkiler bölümünde lisansını tamamladı. 2013 yılında İzmir'de yerel gazetede gazeteci olarak çalıştı. Yüksek lisans eğitimini Lizbon Üniversitesi, Güzel Sanatlar...

Fotoğrafçı, belgesel yönetmeni. Uludağ Üniversitesi'nde Uluslararası İlişkiler bölümünde lisansını tamamladı. 2013 yılında İzmir'de yerel gazetede gazeteci olarak çalıştı. Yüksek lisans eğitimini Lizbon Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Multi Medya / Fotoğraf bölümünde tamamladı. 2016'dan bugüne Lizbon'da serbest fotoğrafçı ve film yapımcısı olarak çalışıyor. KINO DOC sinema dersleri ve projelerinde yer aldı. İlk belgesel filmi "Benim Kabem İnsandır" çeşitli ülkelerde, film festivallerinde gösterildi. Film aynı adı taşıyan uzun dönemli projesine ilham oldu. Portekiz’de fotoğraf sergileri gerçekleşen proje ile Taş, dünyayı gezerek tanıştığı insanların hikayelerini portrelerle anlatmaya devam ediyor.

Devamını Göster
Sayfa Başına Git