Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 7 Nisan 2018 00:00
 ~ Son Güncelleme: 7 Nisan 2018 00:00
6 dk Okuma

ÖZLEM ALTIPARMAK YAZDI

La Casa de Papel: Giresun, Merkez Bankası ve Bir Soygun Hikayesi

Türk Profesör’ün 1 milyon TL bastık, ertesi hafta değeri düşecek gibi hesaplarla kafayı yiyeceğini düşünüyorum. Kahramanmaraş, İskenderun gibi isimlerde olacak karakterlerden, Berlin gibi bir narsist yarattıklarında, bunlar bize neler yaparlar diye ödüm kopuyor.
La Casa de Papel: Giresun, Merkez Bankası ve Bir Soygun Hikayesi
Dokuz Eylül Hukuk Fakültesi mezunu. İzmir Barosu’na kayıtlı olarak avukatlık yapıyor. Ege Üniversitesi Kadın Çalışmaları Anabilim Dalı'nda yüksek lisans yaptı. İnsan hakları alanında uzmanlaştı ve...

Dokuz Eylül Hukuk Fakültesi mezunu. İzmir Barosu’na kayıtlı olarak avukatlık yapıyor. Ege Üniversitesi Kadın Çalışmaları Anabilim Dalı'nda yüksek lisans yaptı. İnsan hakları alanında uzmanlaştı ve bugüne kadar insan hakları alanında çeşitli program ve projelerdeki koordinatörlük, uzmanlık ve danışmanlık yaptı. Uluslararası Af Örgütü Yönetim Kurulu Başkanlığı, Uluslararası Ceza Mahkemesi Koalisyonu Koordinatörlüğü görevlerini yürüttü ve son olarak Raoul Wallenberg İnsan Hakları ve İnsancıl Hukuk Enstitüsü'nde kıdemli program sorumlusu olarak çalıştı.

Devamını Göster
Sayfa Başına Git