Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 25 Ocak 2020 00:00
 ~ Son Güncelleme: 25 Ocak 2020 00:00
3 dk Okuma

Müzakereci Demokrasiye Neden İhtiyacımız Var?

Türkiye, müzakereci demokrasinin işlevsel hale gelmesi gereken bir ülkedir. Söylemleri susturulan ve anayasal gözden geçirme süreçlerinde karar alma mekanizmalarının dışarısında bırakılan, çoğunluk içerisinde yer almayan kitle, kendisini kıstırılmış hissetmektedir.
Müzakereci Demokrasiye Neden İhtiyacımız Var?
Eğitim felsefesi alanında yaptığı yüksek lisans çalışmasının ardından Agos gibi çeşitli gazetelerde çalıştı. İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde siyaset bilimleri ve uluslararası ilişkiler alanında siyaset teorisi temelinde...

Eğitim felsefesi alanında yaptığı yüksek lisans çalışmasının ardından Agos gibi çeşitli gazetelerde çalıştı. İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde siyaset bilimleri ve uluslararası ilişkiler alanında siyaset teorisi temelinde aldığı doktora eğitimi süresince de azınlıklar, soykırım, demokratikleşme gibi konularda makaleler yazıp, ulusal ve de uluslararası platformlarda konuşmalar yaptı. Sivil toplum alanında aktif olarak çalıştı. Bu süreçte Toronto Üniversitesi’nde Soykırım ve İnsan Hakları üzerine eğitim gördü. T24, Birikim, gazeteduvar, KAOS GL, Psikoloji ve Toplum gibi platformlarda yazılar kaleme almaya devam ediyor. Aynı zamanda sivil toplum alanında mültecilerle çalışmalar yürüttü, Avrupa Birliği tarafından desteklenen çeşitli projelerde yer aldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Kent Arşivi ve Müzeler Şube Müdürlüğü’nde çalışıyor. İzmir Yaşar Üniversitesi’nde hafıza ve mekân üzerine ders veriyor.

Devamını Göster
Sayfa Başına Git