Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 23 Ocak 2016 00:00
 ~ Son Güncelleme: 23 Ocak 2016 00:00
7 dk Okuma

UMUR GÜRSOY YAZDI

Popülizmin Bir Örneği: Obeziteyi Önlemek İçin Bisiklet Dağıtmak

Türkiye’de bisiklet dağıtmak; denetlenmesi zor ve tehlikeli bir obezlik savaşımı yoludur. Bunun yerine sokakların sağ şeritlerindeki ve kaldırımlarındaki otomobil işgallerine son vererek, bütün yollarımızı yayalar ve bisikletlilerimiz için güvenli hale getirmeliyiz.
Popülizmin Bir Örneği: Obeziteyi Önlemek İçin Bisiklet Dağıtmak
Hekim, Halk Sağlığı Uzmanı. Erciyes Üniversitesi Gevher Nesibe Tıp Fakültesi mezunu. 1999-2005 yılları arasında Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı’nda öğretim görevliliği dışında 1979 yılından...

Hekim, Halk Sağlığı Uzmanı. Erciyes Üniversitesi Gevher Nesibe Tıp Fakültesi mezunu. 1999-2005 yılları arasında Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı’nda öğretim görevliliği dışında 1979 yılından beri Bursa, Osmaniye, Diyarbakır ve Hatay illerinde Sağlık Bakanlığı’nın taşra teşkilatında çeşitli görevler yapan Gürsoy, halen Osmaniye’de yaşıyor. Dr. Gürsoy’un “Dikensiz Gül Temiz Enerji” ve “Enerji’de Toplumsal Maliyet ve Temiz ve Yenilenebilir Enerji Kaynakları” isimli iki telif ve “Çernobil Kazasının Sağlık Sonuçları” ve “Çernobil Halk Mahkemesi” isimli iki çeviri kitabı var.

Devamını Göster
ilgili haberler
Sayfa Başına Git