Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 3 Mayıs 2008 00:00
 ~ Son Güncelleme: 31 Ekim 2013 00:09
4 dk Okuma

FÜSUN ÖZBİLGEN yorumladı

Ergenekon'un Bir Numarasını Biliyoruz

Eğer otoriter ceberrut bir devlet ve bu devletin aygıtlarının tüm yaptıklarına kol kanat geren bir numaralı başbakanlarımız olmazsa, Ergenekon adı altında devlet içinde devlet gibi bir örgütlenme bir ay bile yaşayabilir mi sanıyorsunuz?
Gazeteci. Yeni Yüzyıl Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim görevlisi. IPS İletişim Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi. İletişim Araştırmaları Derneği (İLAD) Genel Sekreteri. Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde habercilik ...

Gazeteci. Yeni Yüzyıl Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim görevlisi. IPS İletişim Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi. İletişim Araştırmaları Derneği (İLAD) Genel Sekreteri. Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde habercilik  dersleri verdi (2003-2013). Gazeteciliğe Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde öğrenciyken TRT'de başladı. 12 Mart 1971 askeri darbesi sonrasında 256 sanıklı THKP-C davasında yargılandı, 21 ay Sağmalcılar Tutukevi’nde kaldı. TRT,  ANKA Haber Ajansı,  Cumhuriyet, Radikal, Posta gazetelerinde, dergilerde radyo ve TV kanallarında muhabir, köşe yazarı, editör, genel yayın yönetmeni, yazı işleri müdürü olarak çalıştı. Sana Tütün ve Tesbih Yolluyorum (Semiha Berksoy’un Anıları) kitabının yazarı, İletişimim Devrim Yılları (Hıfzı Topuz’a Armağan) kitabının editörü, Devrimciler Ölmez/ Sinan Kazım Özüdoğru kitabının derleyeni. ÇGD, Sedat Simavi Takdir, TGC, Bülent Dikmener ödülleri sahibi. 

Devamını Göster
ilgili haberler
Sayfa Başına Git