Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 2 Ocak 2016 00:00
 ~ Son Güncelleme: 2 Ocak 2016 00:03
3 dk Okuma

HANDAN GÖKÇEK YAZDI

"Aşk Susmadan Git"

İnsanlar çevredeki sosyal baskılar nedeniyle duygularını tangoyla ifade etmişlerdir. Mübadele dönemini de rembetikolar yansıtmamış mıdır?
"Aşk Susmadan Git"
İzmir doğumlu, öykü ve roman yazarı. Yazın hayatına  Edebiyat  dergilerde yayımlanan öyküleriyle başladı. Ah Mana Mu roman 2010’da İzmir Saint Joseph ve Saint Michel Fransız...

İzmir doğumlu, öykü ve roman yazarı. Yazın hayatına  Edebiyat  dergilerde yayımlanan öyküleriyle başladı. Ah Mana Mu roman 2010’da İzmir Saint Joseph ve Saint Michel Fransız Liseleri tarafından düzenlenen, XI. Liselerarası Kitap Haftası ve Okuma Günleri kapsamında yılın en beğenilen kitabı seçildi. Yazar ayrıca Sakarya Valiliği ile ortak yürütülen, çocukların şiddetten uzak yetişmesini hedefleyen “Hani Her Şey Bir Oyundu” projesi kapsamında da çalışmalar yaptı. Düş Hırsızı (2000- Öykü), Sır Dökümü (2008 – Öykü), Ah Mana Mu (2010 - Roman), Elenika (2014 - Roman), "Bebek-ler" (2011- Oyun ) ve Gökyüzü Perileri Yeryüzü Çocukları, Minik Yağmur Damlasının Maceraları, Piri Reis gibi çocuk kitapları var.

Devamını Göster
Sayfa Başına Git