Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 31 Mart 2018 00:00
 ~ Son Güncelleme: 31 Mart 2018 00:00
20 dk Okuma

8 MART GECE YÜRÜYÜŞÜNÜN ARDINDAN

Pankartlarımızın Feminizmle Alakası Var! Hem de Çok

8 Mart'ta kadın orgazmı, seks işçiliği, klitoris ve vajina gibi kelimelerin kartonlara kocaman harflerle yazılması birçokları için rahatsız edici oldu. Feminizmi çok mu yanlış anlamıştık? Cevabımız kocaman bir HAYIR!
Pankartlarımızın Feminizmle Alakası Var! Hem de Çok

İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünde lisansını tamamladı. Aynı bölümde yüksek lisansına devam ediyor.

Yıldız Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünde lisansını tamamladı. İstanbul Üniversitesi Kadın Çalışmaları bölümünde yüksek lisans yapıyor.

Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde lisansını tamamladı. İstanbul Üniversitesi Kadın Çalışmaları bölümünde yüksek lisans yapıyor.

Mardin Artuklu Üniversitesi Antropoloji bölümünde lisansını tamamladı. İstanbul Üniversitesi Kadın Çalışmaları bölümünde yüksek lisans yapıyor.

İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünde lisansını tamamladı. İstanbul Üniversitesi Kadın Çalışmaları bölümünde yüksek lisans yapıyor.

İstanbul Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği bölümünde lisansını tamamladı. İstanbul Üniversitesi Kadın Çalışmaları bölümünde yüksek lisans yapıyor.

ilgili haberler
Sayfa Başına Git