Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 17 Şubat 2018 00:00
 ~ Son Güncelleme: 17 Şubat 2018 00:00
6 dk Okuma

ŞEHLEM KAÇAR YAZDI

Terapi Olarak Sanat Fototerapi ve Terapötik Fotoğraf

Fototerapi ile birlikte yürütülebilecek bu süreç; kendi görüntümüze odaklanmamızı sağlayan, sağaltıcı, yaratıcı benliğin serbest bırakılmasını içeren terapötik bir yöntemdir.
Terapi Olarak Sanat Fototerapi ve Terapötik Fotoğraf
Yüksek lisansında kadın bedeni ve Michel Foucault'nun beden üzerine teorileri üzerine çalışmalar yaptı. 2008 yılında master derecesini aldı. 2005 yılından beri çeşitli karma sergilerde yer...

Yüksek lisansında kadın bedeni ve Michel Foucault'nun beden üzerine teorileri üzerine çalışmalar yaptı. 2008 yılında master derecesini aldı. 2005 yılından beri çeşitli karma sergilerde yer aldı, "One Day: After Work" adlı projesi ile Danimarka Hükümeti Kültürel bursu kazandı. FREIA (Aalborg University Feminist Research Centre) ve EDGE (Centre for Equality, Diversity, Gender in Aalborg University) destekleriyle ilk kişisel sergisini Danimarka Kadın Müzesi'nde açtı. 2016'da Helsinki Universitesi`nde ziyaretci araştırmacı olarak bulundu. İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Bilimleri bölümünde fotoğraf ve toplumsal cinsiyet üzerine doktora çalışmasını sürdürüyor. Galata Fotoğrafhanesi'nde Toplumsal Cinsiyet ve Fotoğraf atölyesi düzenliyor.

Devamını Göster
ilgili haberler
Sayfa Başına Git