Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 29 Ekim 2016 00:00
 ~ Son Güncelleme: 29 Ekim 2016 00:00
5 dk Okuma

AYŞE SARGIN YAZDI

ABD Seçimleri Üzerine: “Jill Stein’ı Seviyorum. Fakat…”

Stein destekçilerinin “Stein’a Verilen Oylar Trump’a mı Yarar?” sorusuna tek bir yanıtı var: “Stein’a verilmiş bir oy sadece Stein’a verilmiş bir oydur; bundan ibarettir. Her birimizin değişimi yaratacak ve korku siyasetini elimizin tersiyle itecek gücümüz var.”
ABD Seçimleri Üzerine: “Jill Stein’ı Seviyorum. Fakat…”
ODTÜ Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde lisans, Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi Bölümü’nde yüksek lisans eğitimini tamamladı. Uzun yıllar sivil toplumda ve uluslararası kuruluşlarda toplumsal cinsiyet eşitliği, ekoloji,...

ODTÜ Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde lisans, Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi Bölümü’nde yüksek lisans eğitimini tamamladı. Uzun yıllar sivil toplumda ve uluslararası kuruluşlarda toplumsal cinsiyet eşitliği, ekoloji, örgütlenme ve mültecilerin güçlendirilmesi alanlarında gönüllü ve profesyonel eğitmen, danışman ve yönetici olarak çalıştı. 2017’den itibaren akademik çalışmalarına odaklandı. Essex Üniversitesi’nde Sosyoloji doktorası yaptı. Essex, Royal Holloway ve SOAS Londra Üniversitesi’nde yarı zamanlı öğretim görevlisi olarak ders verdi ve akademide güvencesiz istihdama karşı sendikal mücadelede yer aldı.

 

Devamını Göster
ilgili haberler
Sayfa Başına Git