Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 20 Nisan 2019 00:00
 ~ Son Güncelleme: 20 Nisan 2019 00:00
3 dk Okuma

EMRAH KIRIMSOY YAZDI

“Çocuklar İçin” Derken Yetişkinlere Notlar

Çocuğun insan haklarını odak alan ve ona borçlu olunan muameleyi hayata geçirmek için yetişkinlere notlar…
“Çocuklar İçin” Derken Yetişkinlere Notlar
İnsan hakları aktivisti. KHK ile kapatılan Gündem Çocuk Derneği’nin kurucu ve son yönetim kurulu üyelerinden. Halen Sosyal Hizmet Uzmanları Derneği, Sosyal Hizmet Alanında Çalışanlar Derneği, İnsan...

İnsan hakları aktivisti. KHK ile kapatılan Gündem Çocuk Derneği’nin kurucu ve son yönetim kurulu üyelerinden. Halen Sosyal Hizmet Uzmanları Derneği, Sosyal Hizmet Alanında Çalışanlar Derneği, İnsan Hakları Derneği, Uluslararası Af Örgütü Türkiye Şubesi ve Alman Sosyal Etkinlikler Derneği üyesi. Sivil alanda özelde çocuğa özgü adalet sistemi, çocuk koruma sistemi ve çocuk alanında çalışanların güçlenmesine destek olmak üzere çocuğun insan hakları alanında çalışmalarını 22 yıldır sürdürüyor.

Hacettepe Üniversitesi Sosyal Hizmet Anabilim Dalında “Sosyal Hizmet Uzmanlarının Çocuklarla Çalışmalarına dair ‘İyi Uygulama’ Hakkındaki Görüşleri: Bir Niteliksel Araştırma” başlığı ile doktora çalışmasına devam ediyor.

Hacettepe Üniversitesi Sosyal Hizmetler Yüksek Okulu 1997 mezunu. Yüksek lisansını Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Özel Eğitim Anabilim dalında tamamladı.

Devamını Göster
ilgili haberler
Sayfa Başına Git