Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 1 Mayıs 2010 00:00
 ~ Son Güncelleme: 30 Ekim 2013 23:59
4 dk Okuma

NEŞE ÖZGEN'DEN

Siirt, Ortak Bir Suça Susmak ve "Ben Değildim"

Ohne mich, yani Pervari'nin şu andaki durumunda, komşuyu işaret eden, telaşla bir ortak suça susmasını haklılaştırmak için bunu yapanı kendisinden ilan etmeyerek kendini aklayan, durumların kendi içlerinde anlaşmayla çözüldüğünü, bunun her yerde olduğunu veya sadece Kürtlerde olduğunu veya sadece Kürtlerde olmadığını anlatmaya çalışarak bu suça ortak sustuğunu bilen insanların işidir.
Siirt, Ortak Bir Suça Susmak ve "Ben Değildim"
Hacettepe Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nden mezun oldu. Yüksek lisans ve doktorasını Ege Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Sosyoloji Bölümü’nde tamamladı. Ege Üniversitesi’nde araştırma görevliliğinden profesörlüğe çeşitli akademik...

Hacettepe Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nden mezun oldu. Yüksek lisans ve doktorasını Ege Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Sosyoloji Bölümü’nde tamamladı. Ege Üniversitesi’nde araştırma görevliliğinden profesörlüğe çeşitli akademik kadrolarda çalıştı. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’ne bağlı Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde Dekanlık yaptı. Şu anda imar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü’nde dersler veriyor. “Toplumsal Hafızanın Hatırlama ve Unutma Biçimleri (Van-Özalp ve 33 Kurşun Olayı)” başlıklı bir kitabı var.

Devamını Göster
ilgili haberler
Sayfa Başına Git